Ready to grow your business?

Revive old sales leads, reconnect with past clients and expand your network growth.

Get listed free

Spestovnik.com

Spestovnik.com
Corporate Environmental Responsibility (CER)
Company state: Looking for business partners
Phone number: +359897611958
Headquarters: Bulgaria, Varna Province, Varna, Varna, Bulgaria
Спестовник е нестандартен, обективен и независим информационен уебсайт.

Спестовник е нестандартен, обективен и независим информационен уебсайт. Насочен е към предоставяне на интересни новини и полезни публикации свързани с умението ни да пестим пари, актуална информация от застрахователния сектор, търсенето и предлагането на работа, туристическа информация, образователни и обучителни инициативи или публикуване на рекламни публикации.

Нямаме амбицията да бъдем лидер в новинарския поток или политическата журналистика, а по-скоро да сме поддържащ елемент и допълнителен източник за полезна информация или рекламни публикации.

В своята работа се ръководим изцяло от добрите практики и утвърдените етични стандарти в медийното отразяване. Сайтът защитава обективизма, гражданските права и свободи, частната собственост и предприемаческата инициатива.

Уебсайтът е проектиран и изграден с адаптивен (responsive) дизайн, съобразен с особеностите и ограниченията на всички формати и устройства, на които може да бъде зареден. Използваме всички предимства, които ни предлага дигиталната информационна среда.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, публикации, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са собственост на Спестовник.ком, освен ако изрично е посочено друго.