Ready to grow your business?

Revive old sales leads, reconnect with past clients and expand your network growth.

Get listed free

Anker Huis

Anker Huis
Company state:
Phone number: +31 20 532 1533
Headquarters: Netherlands, North Holland, Amsterdam, Herengracht 420, Kamer 201, 1017 BZ Amsterdam, Netherlands
Anker Huis

"Wij zijn een kleinschalige kliniek met een maximale capaciteit van 20 intramurale cliënten. Als zodanig bieden wij een exclusieve privé-omgeving aan. Onze diensten zijn op maat gemaakt voor de behoeften van iedere cliënt, waarbij elk individu een persoonlijk behandelplan krijgt.

Wij behandelen het volledige spectrum van verslavingen en processtoornissen. We bieden zorg aan van topklasse, tegen een fractie van de kosten van internationale klinieken. Ook bereiden we onze cliënten voor op succes op de lange termijn. Dit doen we door het risico van terugval sterk te verminderen via dagelijkse terugvalpreventie strategieën.

De verslavingsbehandeling die door Anker Huis wordt aangeboden, is veelomvattend en niet beperkt tot het 30-dagen programma. Wij streven ernaar om elke persoon die onze zorg vraagt, te ondersteunen gedurende het gehele herstelproces. Wij erkennen dat het moeilijkste deel van dit proces meestal begint wanneer de persoon de intramurale zorg verlaat en terugkeert naar de eisen en verleidingen van het normale leven. Om deze reden bieden wij gratis, doorlopende nazorg aan gedurende een periode van 12 maanden."