Ready to grow your business?

Revive old sales leads, reconnect with past clients and expand your network growth.

Get listed free

Люблен строй

Люблен строй
Corporate Environmental Responsibility (CER)
Company state: Looking for Contractors or Subcontractors
Phone number: +3590899471180
Headquarters: Bulgaria, Varna Province, Varna, Varna
Other locations: Targovishte
Other locations: Shumen
Люблен строй - строително-ремонтна бригада във Варна и региона

Екипът на Люблен строй е опитна строително-ремонта бригада с опит над 20 години и способности да строят и ремонтират най-различни строителни обекти. Бригадата или групата хора, които работят заедно с обща цел, в този случай - да помогнат за по-бързото изграждане на жилища, офиси, производствени  или търговски площи. Търсенето на строителна бригада в Североизточна България, основно във Варна, Търговище, Шумен и региона е оправдано, защото е свързнано с огромен жилищен и сграден фонд. Дали ще търсите бригада за ремонт или бригада за строителство, това вече ще се случи според проекта, който ще изпълнявате.

Всеки човек от бригадата на Люблен строй има конкретни задължения, които трябва да изпълни, за да премине към следващата стъпка от реализацията на проекта. Когато се говори за строителна бригада, няма как да не се говори общо, защото тя може да изпълнява множество и различни задачи:

Строи само груб строеж, Работи по довършителни работи, Извършва цялостен или само частичен ремонтРемонтира покриви или да прави дренаж за хидроизолация в двор. 

Цената на всяка една услуга се определя според много фактори, така че много трудно можете предварително да знаете колко пари ще ви струва не само наемането на бригада, но и цялостно нейната намеса.